Renata Stojković

Renata StojkovicMoje prvo upoznavanje sa kozmetikom Matis je bilo na Akademiji za estetiku i kozmetiku, koju sam završila 2000. godine.

Iste godine sam otvorila kozmetički salon u Ćupriji gde stečena znanja uspešno primenjujem u radu već jedanaest godina. Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Akademijom jer me svih ovih godina podržavaju, organizuju seminare, stručne edukacije i uvode nas u sve novitete iz sveta kozmetike.

Svi moji klijenti su veoma zadovoljni profesionalnim brendom Matis koji je prepoznatljiv. Stečena znanja i veštine primenjujem svakodnevno u svom salonu Vamp. Imam jako puno klijenata iz inostranstva jer su Matis tretmani u svetu svuda isti, poštuju se identični protokoli rada i jedinstvena Matis masaža.

Svima toplo preporučujem Akademiju kao dobar izbor za dalji uspešan rad i pravljenje sopstvene karijere.

Danijela Radunović

Danijela RadunovicZavršila sam Matis Akademiju za estetiku i kozmetiku, generacija 1999/2000 i već sledeće, 2001. godine u Mladenovcu sam otvorila svoj kozmetički salon pod imenom "Matis-M", tada površine 20m². Tokom godina proširivala sam prostor, zapošljavala nove devojke i uvodila nove tretmane. Danas moj salon ima preko 90m² i uspešno radi više od 10 godina.

Svoj uspeh baziram na velikom znanju i podršci koju sve vreme dobijam od Akademije i ogromnom radu i trudu svih ovih godina što je rezultiralo stalnim povećanjem broja klijenata. Meni je izuzetno važno da su oni pre svega zadovoljni i lojalni visoko kvalitetnim brendovima francuske kozmetike Matis i Sothys, čije preparate isključivo koristim u tretmanima.

Svake godine prisustvujem stručnim seminarima koji se održavaju u školi jer jedino kontinuiranom edukacijom možemo biti u toku sa vrlo dinamičnim promenama koje se dešavaju na polju kozmetike i nege. 

Ivana Miletić

Ivana MileticZavršila sam Akademiju za estetiku i kozmetiku, generacija 2003/2004.god.
Načinom rada Akademije sam prezadovoljna jer sam uz pomoć profesora i trenera praktične nastave u teoretskom i praktičnom delu stekla puno znanja i iskustva.

Po završetku  Akademije, uz podršku i pomoć stručnog tima Akademije, otvorila sam svoj salon u Aleksandrovcu. SOTHYS i MATIS kozmetika, svojim vrhunskim kvalitetom, rezultatima koji su odmah vidljivi i načinom primenjivanja su zadovoljile sve želje mojih klijenata. Nakon dve godine rada odlučila sam se za nov izazov i paralelno otvorila drugi salon u Kruševcu.

Avgusta 2010. moj suprug dobija posao u Namačkoj, gde se i sada nalazimo. Zahvaljujući pre svega znanju i radnom iskustvu, ali i diplomi Akademije vrlo brzo sam pronašla posao u jednom od najpoznatijih salona u Minhenu. Znanje koje sam stekla na Akademiji je neprocenjivo i po zapadnim standardima svuda priznato tako da su me i ovde odlično prihvatili.

Svima koji žele da se bave kozmetikom preporučujem Akademiju jer ćete pored vrhunskog znanja steći i dobre prijatelje.

Jelena M Ćirić

Jelena CiricBila sam student Akademije, generacija 2004 - 2005.

Odmah nakon završetka Akademije vratila sam se u Kosovsku Mitrovicu i otvorila svoj salon uz veliku podršku Matis-a.

Moji prvi klijenti su bile naravno moje najbolje drugarice i bile su jako iznenadjene potpuno, za njih, novim tretmanima koji su bili pre svega uzivanje i relaksacija.

Tretmani čišćenja koji su do tada bili uvek neprijatno iskustvo, postali su jedan sasvim uobičajen i komforan tretman. Anti-age tretmani su izazvali pravo oduševljenje, kako zbog efekata, tako i zbog prijatnih tekstura, mirisa i procedura rada.

Akademija je odličan izbor za sve one koji žele da dobiju vrhunsko znanje i postanu stručnjaci kako bi mogli ulepšati svet oko sebe.

Mirjana Vukasović Dragičević

Mirjana Vukasovic DragiceviZavršila sam MATIS - AKADEMIJU ZA ESTETIKU I KOZMETIKU generacija 2000/2001.god.

Nastava je bila izuzetno dobra i zanimljiva zahvaljujući izboru kvalitetnih profesora. Posle vrlo stručnih predavanja i položenih ispita, pristupili smo praksi, koja je obuhvatala sve Matis tretmane, koji su nam sa pažnjom, takođe vrlo stručno prezentovani.

Upoznali smo se sa preparatima i njihovom primenom u praksi, te proizvodima za kućnu negu, čije dobro poznavanje je uslov uspešne primene i prodaje.

Odmah po položenom teoretskom i praktičnom delu ispita, otvorila sam svoj kozmetički salon.

Visoko pozicionirana MATIS kozmetička kuća zahtevala je i adekvatnu lokaciju. Salon sam otvorila na Dedinju 2001.god. Za početak salon je bio mali, ali je posao brzo rastao i tražio veći prostor. Ubrzo sam se preselila u dvostruko veći prostor, na bliskoj lokaciji prvom salonu, gde se nalazim i danas.

Pošto su moji klijenti dobrim delom stranci, kao i osoblje ambasada, izuzetno mi odgovara što za svaku veliku inovaciju i tretman dolaze francuski treneri da urade obuku i prezentaciju.

Promenila sam struku i od pravne prešla u kozmetiku, što mi ni danas nije žao, jer ovo uspešno radim, uprkos krizi, u kojoj se nalazimo.

Lidija Gašović

Lidija GasovicMatis Akademiju pohadjala sam 2001/2002, i od tada samostalno vodim kozmetički salon u Borči.

Profesori Matis Akademije i njihova stručna edukacija su me na najbolji način uveli u korišćenje ove kozmetike.

Takodje, tu sam stekla neophodne informacije i znanja potrebna za rad jednog visoko kvalitetnog salona.

Svo vreme koristim isključivo Matis kozmetiku sa kojom smo moji klijenti i ja veoma zadovoljni.

Toplo preporučujem Akademiju svima koji žele da na jednom mestu dobiju kompletan know-how i stručnu podršku od školovanja i stručnih edukacija do nabavke opreme i preparata za rad.

Tanja Sovrlić

Tanja SovrlicRodjena sam 09.03.1982. godine u Lazarevcu. 2006. godine sam upisala Akademiju za estetiku i kozmetiku u Beogradu.

Odmah po završetku Akademije lako sam prošla kroz sve stručne testove u  Londonu i dobila mesto beauty terapist u Spa centru na jednom prekookeanskom luksuznom kruzeru, jer Akademija ima zaključen ugovor sa Steiner Cosmetics, kompanijom koja regrutuje kadrove za luksuzne brodove.

Putujuci obalama Severnog mora, Mediteranskog mora i Karipskim ostrvima, učeći o novim kulturama i jezicima i naravno kozmetici dobijam ponudu i odlučujem se za korak više.

Od 2010. godine radim na privatnoj Mega Yahti, na poziciji personalnog kozmetičara - estetičara jedne Kraljevske porodice.

I danas putujem po svetu. Kada svratim u Srbiju uvek posetim Akademiju i razmenim utiske i ideje sa novim studentima.

Jelena V Ćirić

Jelena V CiricMatis Akademiju za kozmetiku i estetiku upisala sam 2006.godine.

Zahvaljujući izuzetnom radu sa profesorima i veoma dobroj praksi odmah po završetku otvorila sam svoj salon, koji i danas, uz stalne inovacije i uz dobru saradnju sa Akademijom radi.

U salonu isključivo koristim Matis i Sothys kozmetiku sa kojom su moji klijenti prezadovoljni i najbitnije od svega što su rezultati odmah vidljivi. Volim da prisustvujem svakom stručnom usavršavanju tako da uvek kad dolaze francuski treneri dodatno se informišem o novim tretmanima i proizvodima.

Iz dosadašnjeg iskustva sam shvatila da je jako bitno da imate dobru saradnju i podršku jedne tako profesionalne škole koja je svakom mladom studentu, a i vlasniku salona izuzetno važna.

Preporuka za Akademiju!

Dubravka Dabović

dubravka dabovicZavršila sam Matis - Akademiju za estetiku i kozmetiku, generacija 2004/2005 godine. Živim i radim u Baru, u Crnoj Gori.

Za mene je bilo važno što sam pronašla školu koja je mogla da mi pruži potpuno nova profesionalna saznanja i otvori nove horizonte o tome kako voditi sopstveni salon i biti pravi profesionalac u svojoj struci. Imam svoj salon u Baru koji uspješno vodim već niz godina.

U svom salonu isključivo koristim profesionalne Matis i Sothys proizvode, jer sam tokom prakse naučila tretmane sa kojima sam veoma zadovoljna, a koje neprestalno inoviraju tako da stalno mogu da budem u toku sa najnovijim svetskim trendovima.

Svima koji žele da se bave ovim poslom, preporučujem Akademiju jer bez znanja i timskog rada nema uspešne profesionalne karijere.

Katarina Jovanović

Katarina JovanovicZavršila sam Akademiju za estetiku i kozmetiku generacija 2009/10  i odmah po završetku sam otvorila salon u Jagodini koji lepo radi.

Škola je odlična za sve one koji žele da nauče, profesori će vam izaći u susret za svaku vašu nedoumicu u toku i posle školovanja. Akademija organizuje razne seminare i stručne edukacije gde vas upućuju na novitete iz sveta kozmetike, a to je za ovaj poziv jako bitno jer se stalno pojavljuju novi tretmani i aparati.

Tokom prakse stekla sam i dobre prijatelje, iz moje grupe sve smo vrlo brzo našle posao u salonima, spa centrima i hotelima širom Srbije, a škola podržava i one devojke koje se odluče da otvore svoje salone.

U svakom slučaju ko voli ovaj posao i želi da nauči od pravih profesionalaca i da bude najbolji u tome što radi, ja mu najiskrenije preporučujem da završi Akademiju!

Strateški partneri

matis navigacija
sothys navigacija

Nađi nas na Facebook-u

 

Strateški partneri Akademije

matis akademija sothys
Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button