Program Akademije

programslika

Program Akademije predstavlja idealan spoj medicinskih predmeta i stručnih veština, a nakon teorijskih predavanja odvija se praktični deo obuke, koju obavljaju iskusni internacionalni treneri, a isključivo se koriste vrhunski profesionalni preparati Matis i Sothys, uz primenu najsavremenijih tretmana, opreme i aparata.

To omogućava svakom studentu da upozna i isproba ceo asortiman najraznovrsnijih pilinga, maski, seruma, krema, pakovanja i preparata za masažu, po kojima su ove vodeće kuće svetski poznate i jedinstvene.

Zahvaljujući bliskoj saradnji i njihovoj podrsci, Akademija kontinuirano prati sve inovacije na polju profesionalne nege, inovira svoje programe, uvodeći u njih aktuelne novine na svetskom tržištu, tako da naši studenti prate francuske programe odmah po njihovom lansiranju. Naši treneri uz podršku francuskih trenera organizuju i rade permanentne treninge i obuke i za polaznike prethodnih generacija.

Akademija traje godinu dana. Upis počinje u martu.

Za sve informacije možete se slobodno obratiti tokom cele godine sekretaru Akademije na tel. 011 311 11 99.

Za upis je potrebno svedočanstvo o završenoj skoli i izvod iz matične knjige rodjenih.

Teorijski deo nastave traje 60 dana,  i sastoji se iz osam teorijskih predmeta:

studenti-akademija-2011- Dermatologija
- Anatomija
- Kozmetologija
- Estetska nega
- Higijena
- Osnovi dijetetike
- Marketing i veštine komunikacije
- Engleski jezik

Praktični deo nastave se odvija u Trening centru Akademije. Počinje 01.decembra i traje do 30.juna, nakon čega polaznici prezentuju stečeno znanje pred stručnom komisijom.

Praktični deo nastave obuhvata:

- dve vrste masaže lica /Sothys digi estetique i Matis masažu 200 beauty pokreta/
- dvadeset tri tretmana lica prema tipu, starosti i stanju kože koji uključuju tretmane za masnu kožu, osetljivu kožu, anti-aging tretmane, tretmane dubinske hidratacije, za tonus i učvršćivanje, za podmlađivanje, kavijar tretman, collagen hyaluron tretman...
- aparativne tretmane lica kao što su mikrodermoabrazija, hidraeclat tretmani, programi sa ultrazvukom i galvanskom strujom, mezoroleri, no needle mezoterapija, radiotalasni lifting kao i najnoviji aparat na svetskom tržištu derma oxy jet za ubacivanje aktivnog kiseonika
- manikir, pedikir i gel lak
- hladna i topla depilacija
- tretmani tela sa relax i anticelulit masažom tela
- upotreba najnovijeg aparata za oblikovanje tela koji kombinuje duplu kavitaciju, vakum, led terapiju, radio talasni lifting i magnetnu terapiju
- osnovi make up-a

onama

Sa znanjima koje dobijaju na Akademiji studenti su osposobljeni da rade u najeminentnijim salonima ili da vode svoje salone, buduci da postoji velika potražnja za profilima ove vrste, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

 

Strateški partneri Akademije

matis akademija sothys
Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button