O Akademiji za estetiku i kozmetiku

akademija estetika

Akademiju za estetiku i kozmetiku je osnovao 1998. godine u Beogradu prof. Dr. Vukadin Marković, kao jedinstvenu edukativnu instituciju na prostoru bivše zajednice Srbije i Crne Gore.

Osnovni cilj Akademije je stvaranje stručnih kozmetičara koji će raditi u skladu sa filozofijom najviših evropskih profesionalnih standarda, a prema tržišnim zakonima i principima kvaliteta.

Akademija se svojim kvalitetom rada, širinom programa i kvalitetnom nastavom, kao i uspehom svojih studenata u daljem radu, vrlo brzo nametnula kao vodeća institucija za obuku ovog profila.

Kroz Akademiju je, tokom 17 godina, prošlo preko 150 studenata, a o neospornom kvalitetu naše obuke govori i činjenica da su naši polaznici otvorili i uspešno rade u sopstvenim salonima, kao i da je znatan broj zaposlen u ekskluzivnim salonima i vrhunskim Wellness i Spa centrima kod nas i širom sveta.

Osim toga, Akademija za estetiku i kozmetiku je ostvarila i uspešnu saradnju sa stranim kompanijama koje zapošljavaju naše studente na ekskluzivnim kruzerima.

Studenti Akademije dobijaju sva potrebna znanja i veštine da bi odgovorili izazovima na vrlo dinamičnom polju profesionalne nege. Primenjuju se najnovija dostignuća u oblasti profesionalne nege i od starta usvajaju najviši standardi higijene i bezbednosti u radu.

akademija kozmetika

Strateški partneri Akademije su dve vodeće vrhunske svetske profesionalne kozmetičke kuće MATIS (www.matis-paris.com)  i SOTHYS (www.sothys.com), što omogućava da se polaznici tokom prakse upoznaju sa vrhunskim tehnološkim dostignućima, protokolima rada i procedurama i time prate najsavremenije svetske tendencije u ovoj oblasti.

Predavači Akademije su eksperti u svojim oblastima sa ogromnim iskustvom koji kombinuju teoriju sa pažljivo odabranim praktičnim aplikacijama u cilju što boljeg savladavanja materije i kompletiranja znanja. Pored stručnih medicinskih predmeta, polaznici dobijaju takođe znanja iz marketinga i menadžmenta.
Sve veća tražnja za dobro obučenim i kvalifikovanim kozmetičarima, pruža mogućnost našim polaznicima da se odmah nakon završetka zaposle i započnu profesionalnu karijeru na tržitštu koje ima ogroman potencijal rasta.

Nega i lepota postaju imperativ savremenog doba, a u modernim i vrhunski opremljenim salonima i Spa centrima centralnu ulogu dobija iskusan i kvalitetno obučen kozmetički kadar.

Znanje je moć, a kvalitetno znanje znači posao u društvu najboljih!

 

 

Strateški partneri Akademije

matis akademija sothys
Powered by Spearhead Softwares Joomla Facebook Like Button